My story

Povestiti si cereti sfaturi despre reactii adverse ale medicamentelor.
AOI
Mesaje: 1
Membru din: Lun Feb 18, 2019 11:59 pm

My story

Mesaj de AOI » Joi Feb 21, 2019 11:30 pm

Hello. Las mai. Jos câteva rânduri despre povestea mea : :roll: :roll:
4 iunie 2018.o zi pe care nu o voi mai uita probabil.
7 pastile de levofloxacina. O cutie de eurespal una de ibuprofen.!!! Mulțumesc. A fost suficient.

Când am. Mers la medic mi a zis ca e o infecție respiratorie... (aveam. Secreții galbene nas înfundat gat iritat) din păcate, n am fost trimisa sa fac o analiza... Am primit direct acest tratament puternic. Foarte puternic.

Din a4a zi m am. Simțit f rău. Pe tot parcursul tratamentului ma simțeam obosita. Nu ma puteam. Concentra. Aveam. Dureri musculare... Aveam multe. Multe dureri.

OK. N am bănuit ca de la medicamente. Mai ales că.. Medicul a zis sa l termin și va fi totul bine. El e medicul. Nu? Știe el ce face. Asa am gândit și eu. Din păcate... Greșit.
Au urmat luni pe care mi as dori sa le uit și încerc sa le uit. Multe simptome multe dureri. Psihic? Foarte jos. Fizic? În dureri. Am 23 de ani, locuiesc în mare parte singură. Lucru ce nu mi a făcut neapărat bine în acea perioadă... :? :roll: Am slăbit, nu mai vedeam bine nu mai aveam. Pofta de mâncare, nu mai voiam nimic. Dar. În toată lupta asta, am găsit o fărâma sa Lupt.sa ma ridic. Sa nu mi accept condiția.


În a4a luna de după tratament am găsit blogul lui Zamy. Când deja bănuiam că am o reacție adversa. Simțeam ca ceva nu mai este în regulă în interiorul meu iar totul se lega de Data de 4 iunie.. Gândul ca nu sunt singura mi a mai alinat neliniștea.

În prezent. Februarie 2019 nu sunt per Total bine. Nu sunt nici foarte rău. Încă am. Mici probleme. Vizuale.(miodizopsii) ... Și uhm mai sunt. Dar, încerc sa ignor pe cât pot. Sa ma țin ocupată. Să fac ceva. Sa mi ocup mintea cu ceva. Asta trebuie sa faci și tu. Știu. E nimeni nu te crede. DAR NU EȘTI TU SINGURUL. SUNTEM MAI. MULTI. SUNTEM. DIN TOATĂ LUMEA. sa ne facem auziți!

Personal. Vreau sa ma fac auzită. Trebuie sa ii facem sa fie conștienți. Pe medici în special.. Ca unele pastile ca de exemplu aceasta clasa de medicamente. Fluoroquinolone. Trebuie prescrise cu atentie!!!! :!: :! :! :! :! :! :! :! :

Știu ca îți este foarte greu. Dar, îți va fi și bine. Ai încredere în corpul tău. Ai CREDINȚĂ în tine și în Cer.
Va fi bine.

Adresa mea de email
:ioleaandreea@yahoo.com. Dacă simți ca vrei sa ma întrebi ceva.. Nu ezita.

Scrie răspuns